UPS Türkiye'nin en hızlı kargo şirketidir

viceofhumanity

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2021
Mesajlar
203
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx yok i9 yok monitör 60 hz
Cinsiyet
Erkek
Adresime gelmesi gerekn 2 ürün aynı gün içinde farklı kargolar ile yola çıktı. UPS İstanbul'dan MNG de Adana'dan Antalya'ya yola çıktı. UPS tahmin edilen süreden 1 günden daha önce getirerek toplamda beni 24 saatten daha az bir süresiyle bekleterek kargomu sağlam bir şekilde ulaştırdı. Ama onun aksine MNG Kargo bugün teslim tarihi olmasına rağmen toplamda 2 gündür Adana'dan Antalya'ya gelecek olan tiri bekletiyor ve tır hala yolda gözüküyor. Büyük ihtimalle altımda 50CC'lik motor bile olsa Adana'dan Antalya'ya daha hızlı giderdim. Ama hala beklemedeyim. Konuya dönersem aksine bu UPS ile yaptığım 5 veya 6. kargo alışverişi ama hiçbir seferinde beni yüz üstü bırakmadı ve her zaman erken geldi. Ondan dolayı UPS şu anın Türkiye'sindeki en hızlı ve en temiz kargo firmasıdır.
 
Buna olduğunuz bölge, gönderen firma vb. faktörler etki eder.

Amazon kargoya verdiği anda ürünü 6 saat içinde geliyor buraya.
O yüzden Prime gibi hızlı kargo hizmetleri ile MNG Kargo gibi yerlerden gelirse hemen geliyor.

Evet Amazon'da hızlı ama maalesef depolara uzakta yaşıyorum ondan benim için yine süre uzuyor.
 
UPS'dan ziyade Türkiye'deki en iyi kargo firmasının Kolay Gelsin olduğunu düşünüyorum, bir kere bile beni pişman ettirmediler gerçekten mükemmel hizmet.
 
UPS'dan ziyade Türkiye'deki en iyi kargo firmasının kolay gelsin olduğunu düşünüyorum, bir kere bile beni pişman ettirmediler gerçekten mükemmel hizmet.

Yaşadığım ilçede kolay gelsin yok ondan her seferinde tüm gün kargo beklemek zorunda kalıyorum eğer kolay gelsinden gelirse (biliyorum hızlı ama bu da benim problemim)
 

Geri
Yukarı