kenpachi111
Femtopat
Daha fazla
Senin sorunun farklı benimki sorunumda farklı olabilir. İnternetin kötü olmasından dolayı görüntüde bozulmalar olmaz. Benim sorunumda oyunlarda 280 Hertz monitör ve 300 FPS üstü almam rağmen arkadaşlarımda da aynı sistem olmasına rağmen onlar bile gelip eve misal PUBG gibi bir oyunda görüntü kalitesizliğini ve kenarlardaki görüntü bozulmalarından dolayı oynanamayacığını anlıyorlar. Ayrıca bu sadece oyunlarda değil masaüstünde bile belli oluyor her şey tırtıklı gibi duruyor.
Oyunlarda 500 FPS üstü ve 144 Hz monitör kullanıyorum 2 senedir sürekli gecikme ve adam görmeden ölme ve ekran sanki 60Hz gibi bulanık olma sorunları mevcut ve bunu bilgisayar ve ekipman değiştiğim halde çözemedim. Şu yazdığın problemi ben de şu an yaşıyorum sen ne yazdıysan o ama arkadaşım var aramızda 6 km öte de oturuyor bilgisayarımı ona götürmüştüm ikinci mermiyi atmıyorum evde arkasından adama 30 mermi atiyorum mermi değmiyor FIFA da pas atıyorum 1 saniye sonra atıyor arkadaşım da bastgım salise topu ayağından çıkartıyor ben sana söyleyim çok araştırdım bölgen de kapasite kaldırmıyor internet veren makineler şişiyor kullanım yoğunluğundan dolayı düşük gecikmeli işlemler yüksek gecikmeye yol açıyor FPS oyunları gibi. Ben şu an oturduğum yerde 2 sene önce VDSL kullanıyordum ikinciyi atmazdım Valorant olsun CS2 olsun.