Merhaba sosyal. Mafia Definitive Edition indirdim. Masaüstüne Mafia Definitive Edition. URL adında bir kısayol geldi. Ben buna tıkladığımda bu uygulamayı nasıl açmak istersiniz diye soruyor. Bende tümüne uygula seçeneği seçiliyken Epic Launcher'i seçtim. Ancak Steam oyunlarımda Mafia oyununun açılış şekline döndü ve mesela CS2'yi açarken Mafia açılıyor. Bunu nasıl sıfırlayarak eski haline döndürebilirim?
Sorunu çözdüm. Öncelikle ayarlardan uygulamalar oradan da varsayılan uygulamalara geldim ve sıfırlaya bastım. Ardından resimdeki oyunlardan birine bastım. Bu dosyayı nasıl çalıştırmak istersiniz diye sorduğunda internet tarayıcısı yaptım ve sorun çözüldü. Şu an hepsi kendi uygulamasından açılıyor.
Sorunu çözdüm. Öncelikle ayarlardan uygulamalar oradan da varsayılan uygulamalara geldim ve sıfırlaya bastım. Ardından resimdeki oyunlardan birine bastım. Bu dosyayı nasıl çalıştırmak istersiniz diye sorduğunda internet tarayıcısı yaptım ve sorun çözüldü. Şu an hepsi kendi uygulamasından açılıyor.
Son düzenleme: