- Makaleler
- 3
Bugün dışarı çıkacağım yenimahalle manzaraları atsam mı acaba?
Atın bence isterseniz yeni konu da açabilirsiniz.
Bugün dışarı çıkacağım yenimahalle manzaraları atsam mı acaba?
Telefonumun kamerası iyi değil ama çekip eve gelince konu açıp atacağım.Atın bence isterseniz yeni konu da açabilirsiniz.
Technopat'ta Malatya'da yaşayan biri gördüm. Sonunda benimle aynı şehirde yaşayan biriMalatya'da Beydağı'na bakıyoruz kar görmek için.
Umarım erimez ve yağmaya devam eder. Sadece bizim mutluluğumuz değil aynı zamanda geleceğimiz.
Gerçekten çok sevindim hemşehrim. Okuyor musunuz? Okuyorsanız hangi okulda okuyorsunuz acaba?7 Göbekten canım. Ben de ilk defa görüyorum.
Galatasaray'dayım. Okullar açılmadığı için gitmedim henüz.Gerçekten çok sevindim hemşehrim. Okuyor musunuz? Okuyorsanız hangi okulda okuyorsunuz acaba?
Bursa Osmangazi'de yağıyor ama yollar kaplanmadı. Okullar açık olsaydı kar tatili olurdu.Bursa'da an itibarıyla kar yağıyor. 4 yıl sonra ilk kez kar gördüm
.
Hocam sonraki mesajı gördünüz mü acaba?Technopat'ta Malatya'da yaşayan biri gördüm. Sonunda benimle aynı şehirde yaşayan biri. Hocam her yıl yağıyor Malatya'ya merak etmeyin. Daha geçen yıl ne kadar yağdı 2 gün tatil yaptık
.
Tamamdır. Siz benden bayağı bir üsttesiniz.Galatasaray'dayım. Okullar açılmadığı için gitmedim henüz.
Ya abi merkezi bırak havzaya ve Vezirköprüye bile yağmadı. Kocadağa bir kere yağdı. O kadar vahim bir durum. En son Şubat'ın başında yağdı daha sonra yağmadı. Siz nerede oturuyorsunuz. Ben şu an Vezirköprüdeyim. Normalde Atakumda yaşıyorum.Samsun hariç her tarafa yağdı sanki. Mikail(a.s.) bu tarafa da yağdır biraz, nolur.Amin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.