Uşak'a Kar Yağdı!

Kusura bakmayın dışarıdaydım. Yeni geldim ve yeni görebildim. Fatih AİHL'deyim. Yeni açıldı okulumuz. yeni açıldığı için de okul dereceyle bitecek gibi görünüyor. Ben 11. sınıftayım, siz?
Bölme'de neredeyse okul ya. Gidip gelmek zor olmuyor mu?

Ben de UFL mezunuyum şimdi üniversitedeyim. Okulda derece yapmaya çalışırsan çok ciddi avantajı olur senin adına. Okul birincileri kontenjanıyla güzel bir üniversiteye girersin. Derslere asılman lazım ama.

Bölme'de neredeyse okul ya. Gidip gelmek zor olmuyor mu?

Ben de UFL mezunuyum şimdi üniversitedeyim. Okulda derece yapmaya çalışırsan çok ciddi avantajı olur senin adına. Okul birincileri kontenjanıyla güzel bir üniversiteye girersin. Derslere asılman lazım ama.
Evet ama evim yakn sayılır yürüyerek 25 dakika falan sürüyor.

Evet okul birinciliği istiyorum. Zaten 2 senedir bir kere 2. oldum, diğerlerinde 3. oldum ama çalışıyorum. Teşekkür ederim.

Ortaklar Havza/Samsun
İki gün önce yağan yağmur burda kar olarak yağmış. Yarın gece umarım yağar. Sadece 2 kilometre sonra kar gözüküyor Vezirköprüden çıkınca.
1610716905976.jpg

Ama işin en kötüsü karın eriyor olması. Umarım gece yoğun kar yağışı olur. Arada hafif hafif yağıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı