USB 2.0 Flash bellek tavsiyesi

Bu bayağı indirime girmiş, sanırım bunu alacağım. Herkese teşekkürler!
Maalesef indirime yetişemedim, babam dışarıdaydı. Sanırım Kingston DT'nin 32 GB'lik modelini alacağım. Fakat Samsung Fit Plus'un fiyatı biraz pahalı olsa da gayet güzel bir flash bellek gibi gözüktü gözüme, düşünceleriniz nelerdir Fit Plus ile ilgili?
@Dipper1234 @konfessink @fenerlimühendis

Son düzenleme:
Bu bayağı indirime girmiş, sanırım bunu alacağım. Herkese teşekkürler!
Maalesef indirime yetişemedim, babam dışarıdaydı. Sanırım Kingston DT'nin 32 GB'lik modelini alacağım. Fakat Samsung Fit Plus'un fiyatı biraz pahalı olsa da gayet güzel bir flash bellek gibi gözüktü gözüme, düşünceleriniz nelerdir Fit Plus ile ilgili?
@Dipper1234 @konfessink @fenerlimühendis
Bunun yazdırma performansı düşüktür diye tahmin ediyorum ve format için büyük bu USB depolama için iyidir.

Bunun yazdırma performansı düşüktür diye tahmin ediyorum ve format için büyük bu USB depolama için iyidir.
Alakası yok. Piyasadakilerin altında bir model değil. Alabiliyorsanız Samsung Bar Plus modeli daha iyi. Ayrıca Sandisk Ultra Luxe modeli de iyidir.

Format için büyük USB belleğe gerek yok hocam, en az 16 yeter bana. Hackintosh kurmayacağım zaten, 32 GB'tı attığım model.
Alakası yok. Piyasadakilerin altında bir model değil. Alabiliyorsanız Samsung Bar Plus modeli daha iyi. Ayrıca Sandisk Ultra Luxe modeli de iyidir.
Bar Plus stoklarda yok maalesef. Sandisk ise güzelmiş, Cruzer Blade gibi hızlı bozulma ve ısınma sorunu var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı