Merhaba sevgili Technopat üyeleri. Elektrik elektronik bilgisi yüksek arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Elimde bulunan USB 3.0 Hub'a harici güç eklemek istiyorum. 2.0 olsa iş kolay zaten 4 tane kablo var ama bu hub 3.0 olduğu için tam 10 tane kablo var. Anladığım kadarıyla bir kısmı 2.0'a bir kısmı 3.0'a ait kabloların. Ben hem 3.0 için hem 2.0 için harici güç bağlayacağım. Bu konuda yapacağım şeyin özeti bu videoda.(https://www.youtube.com/watch?v=0tEVCaaNVJQ&lc=Ugj0U9Ri1ct823gCoAEC ) Fakat bir sorunum var bu video 2.0 için ve ben 3.0 için yapmak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? USB Hub'ın resmini de ekledim. Ayrıca datasheet'i de var: GL3520 datasheet, GL3520 pdf, USB 3.0 Hub Controller - datasheet4u.com
Resimde görünen kırmızı ve siyah kablo güç kablosu. Peki ben sadece bu kablolarla yapsam videodaki işlemi harici gücü hem 3.0 hem 2.0 için eklemiş olur muyum? Bana kalırsa sadece birine eklenir. Sizce nasıl olur? Bu bağlantı noktalarının hangileri data hangileri güçtür ve güç olanların hangisi 2.0, hangisi 3.0'dır? Bu soruların cevabı lazım bana.
Resimde görünen kırmızı ve siyah kablo güç kablosu. Peki ben sadece bu kablolarla yapsam videodaki işlemi harici gücü hem 3.0 hem 2.0 için eklemiş olur muyum? Bana kalırsa sadece birine eklenir. Sizce nasıl olur? Bu bağlantı noktalarının hangileri data hangileri güçtür ve güç olanların hangisi 2.0, hangisi 3.0'dır? Bu soruların cevabı lazım bana.