Sargêras Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 125 Çözümler 1 11 Temmuz 2019 #1 Yeni kasaya geçmek için anakart üstündeki kabloları çıkarıyordum. USB 3.0 kablosu çok zor çıktı ve yarısı kopuk şekilde çıktı. Anakartın içinde kalan parçayı nasıl çıkartabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
Yeni kasaya geçmek için anakart üstündeki kabloları çıkarıyordum. USB 3.0 kablosu çok zor çıktı ve yarısı kopuk şekilde çıktı. Anakartın içinde kalan parçayı nasıl çıkartabilirim?
Ali Rıza09 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 1.086 Makaleler 9 Çözümler 7 Yer Isparta 11 Temmuz 2019 #2 Pense ile köşelerden tutun PCB'ye zarar vermicek şekilde çıkartmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Sargêras Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 125 Çözümler 1 11 Temmuz 2019 #3 Ali Rıza09 dedi: Pense ile köşelerden tutun PCB'ye zarar vermicek şekilde çıkartmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef çıkartamıyorum. Başka önerisi olan var mı? Hala çıkartamadım. Tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar. @Recep Baltaş Son düzenleme: 12 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
Ali Rıza09 dedi: Pense ile köşelerden tutun PCB'ye zarar vermicek şekilde çıkartmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef çıkartamıyorum. Başka önerisi olan var mı? Hala çıkartamadım. Tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar. @Recep Baltaş