Can Salmac Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 OBS'deki mikrofonumu Discord'da kullanmak için vb Audio uygulamasını yükledim ve restart attım, restart sonrası USB 3.0 portlarım çalışmayı durdurdu. Yeniden başlatmayı denedim ve çipsetimide güncelledim.
OBS'deki mikrofonumu Discord'da kullanmak için vb Audio uygulamasını yükledim ve restart attım, restart sonrası USB 3.0 portlarım çalışmayı durdurdu. Yeniden başlatmayı denedim ve çipsetimide güncelledim.
Çözüm claus 14 Şubat 2025 Ünlem olana sağ tık kaldır diyeceksin, sonra donanım değişikliklerini tara diyeceksin yine ünlem varsa verdiğimi indirip RAR'dan çıkartıp klaösrü göstererek yükleyeceksin.
Ünlem olana sağ tık kaldır diyeceksin, sonra donanım değişikliklerini tara diyeceksin yine ünlem varsa verdiğimi indirip RAR'dan çıkartıp klaösrü göstererek yükleyeceksin.
KS KS Can Salmac Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #11 claus dedi: Şunu gösterip güncellemeyi dene. http://server05.driveridentifier.com/web_upload/uploads/2021-Jul/philips-pta-01-wireless-usb-adapter-1164967.zip Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım anlamadım indirdim dosyayı. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Şunu gösterip güncellemeyi dene. http://server05.driveridentifier.com/web_upload/uploads/2021-Jul/philips-pta-01-wireless-usb-adapter-1164967.zip Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım anlamadım indirdim dosyayı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #12 Ünlem olana sağ tık kaldır diyeceksin, sonra donanım değişikliklerini tara diyeceksin yine ünlem varsa verdiğimi indirip RAR'dan çıkartıp klaösrü göstererek yükleyeceksin. Artı 0 Eksi Çözüm
Ünlem olana sağ tık kaldır diyeceksin, sonra donanım değişikliklerini tara diyeceksin yine ünlem varsa verdiğimi indirip RAR'dan çıkartıp klaösrü göstererek yükleyeceksin.
KS KS Can Salmac Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #13 claus dedi: Ünlem olana sağ tık kaldır diyeceksin, sonra donanım değişikliklerini tara diyeceksin yine ünlem varsa verdiğimi indirip RAR'dan çıkartıp klaösrü göstererek yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Ünlem olana sağ tık kaldır diyeceksin, sonra donanım değişikliklerini tara diyeceksin yine ünlem varsa verdiğimi indirip RAR'dan çıkartıp klaösrü göstererek yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim.