USB 3.0 Portunu Üste Taksam Sorun Olur Mu?

MarkV

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar anakartım sıkıntılı olduğu için yeni bir kart aldım eski anakartımda 2 usb 3.0 portu olan küçük bi kart vardı pcıex kullanıyor ekran kartının takıldığı yer ben ekran kartını siyah olan pcıex 2 soketine taksam usb 3.0 kartını üste taksam olur mu neden böyle bir şey yapıyorsun derseniz ekran kartı alttaki girişi kapatıyor..

Performans farkı 16x ile 8x arasında lafı edilmeyecek kadar aslında :) Ama yine de o lafı edilmeyecek farklar için 50 lira, 100 lira daha fazla verip bir üst model ekran kartı seçiyor insanlar; iyisi mi anakartın kullanma kılavuzuna bakın :) Orada hangi pci-e slotu kaç x'te çalışır vb. yazar.

Teşekkür ederim fakat anakart da 2.pci slotu yokmuş eski kartımda vardı m4a77td pro sanırım yeni kart daha kötü hatta berbat m5a78l le.

@tenorissimo SLI yapılırsa zaten bazıları x8 hızına düşüyor fakat x4 varsa o zaman sorun olabilir.

İşte ben de diğer slotlarda SLI kurulumu olması halinde 3. slotun hangi modda çalıştığını öğrenmekten bahsetmiştim ama belli ki hiçbir önemi kalmadı :))
Tabi hiç değinmediğimiz nokta; PCI slotlarının en dandiği bile USB 3.0'ın veri aktarım hızıyla baş edecek bant genişliğine sahip :)

Z2Nmrg.jpg
onQoLQ.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı