USB 3.1'i USB 3.0'a çevirmek mümkün mü?

Astro

Hectopat
Yer
Akhisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şimdi benim anakartım da USB 3.1 gen 1 portu yer almakta ve ben bilgisayar kapandıktan sonra ışıkların yanmasını istiyorum. Bunu USB 3.0'a nasıl dönüştürebilirim? Kendimce bir şeyler düşündüm, şunları alsam: Usb 3.1 Type C çoklayıcı 4 Port Usb 3.0 Hub 4968p Adaptör çevirici Dönüştürü çoğaltıcı Klavye Mouse - GittiGidiyor: Usb 3.1 Type C Dişi To Usb 3.0 Erkek - GittiGidiyor --- Şu iki şeyi alıp taksam olur mu? Ben bu USB konusundan pek anlamıyorum. Yardım edebilecek varsa iyi olur veya başka çözümü olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
usb 3.0 da bilgisayar kapandıktan sonra ışıkları yanandığını duydum 3.1 e fln takınca sönüyolar ondan bende 3.1 leri nasıl 3.0 a çevirebilirim onu soruyorum attığım linktekilerle 3.1 e type-c ile 3.0 yapmış olucam bende olur mu diye soruyorum

Nerden duydun öyle bir seyi :D
Onun USB ile degil anakartin sistem kapali iken gücü nasil yönettigiyle alakasi var, laptoplarda da masaüstü sistemlerde de.

Örnegin bazi sistemlerde sistem uyku modundayken ya da kapaliyken USB üzerinden sarj etmenize izin veriyor. Bunun da sleep state ayarlari ile alakasi var. Ancak default'ta öyle midir diye bakman lazim anakartindan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı