USB 7.1 kulaklık önerisi

Bütçe
230 TL

Furkan bulduk

Kilopat
Arkadaşlar geçenlerde masaüstü bilgisayarımın nedenini anlamadığım bir şekilde mikrofon jack girişleri bozuldu. Bir sürü yol denedim ama bir türlü çözemedim ve USB kulaklık alma kararı verdim. 7.1 olması CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda artı sağlayacağı için kulaklıkta olması gereken özelliklerden biri.

Sadece fiyat performans bir ürün arıyorum. Nedense forumda ürünü kullansın kullanmasın herkes Gamepower, Rampage ve James Donkey'e kin kusuyor. Nerede üretildiği ya da markasının ne olduğunun cidden bir önemi yok sadece bu fiyatta alınabilecek en iyi kulaklığı arıyorum.

Bütçeyi maalesef aşamam bu çıkabildiğim son fiyat. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Anladığım kadarıyla sizin esas sıkıntınız cihazınızın ses çıkışını kullanamamanız. Alternatif olarak USB bağlantılı bir kulaklık yerine USB bir ses kartı da alabilirsiniz. Bu şekilde elinizdeki kulaklığı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı