Çözüldü USB belleğimde virüs mü var?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

salim.kbb

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bugün bilgisayarıma format atacaktım. Flash bellegimi takıp biçimlendirdim Rufus üzerinden yüklemeye başlattım ve hata aldım ve disklere baktığım da flash bellek normal gözüküyor.

IMG20210822015050.jpg

Açtığımda çıkarılabilir disk yazıyor ve dosya türü uygulama olarak görüyor.

IMG20210822015111.jpg

Onu açtığımda resimde olduğu gibi bu disk yazıyor tekrar biçimlendirdim ama yine aynı. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör yardımcı olursanız sevinirim. Konu hakkında webte araştırma yaptım ama sonuç bulamadım.

IMG20210822015118.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayarı güvenli moda alıp USB bellegi biçimlendirdim ardından format dosyarı atıp formatladım yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
Rufus üzerinden niye yapıyorsunuz ki? Windows'un kendi verdiği Media creaton tool kurulumu var. Oradan direk flaşa yükleyip format atabilirsiniz.

Rufus'dan yapmak daha sağlıklı oluyor bence.

Virüs bu. Bilgisayar başka USB Bellek takma sakın. Bu USB belleği hızlı biçimlendirme değil de normal biçimlendirme yap. Hiç çıkartmadan içine Windows kur.

Lisede bizim okulun akıllı tahtasında da böyle bir virüs vardı. Bulaşmadığı USB bellek kalmadı.

Virüs bu. Bilgisayar başka USB bellek takma sakın. Bu USB belleği hızlı biçimlendirme değil de normal biçimlendirme yap. Hiç çıkartmadan içine Windows kur.

Lisede bizim okulun akıllı tahtasında da böyle bir virüs vardı. Bulaşmadığı USB bellek kalmadı.

Bu zannımca virüs değil çünkü bütün okullardaki akıllı tahtalara takıldığına bu oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı