USB bellek CD-ROM olarak nasıl değiştirilir?

Primearc

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Matrix
Eskiden oyunlar bilgisayara takıldığı gibi çalışırdı. Ben de böyle bir şey istiyorum. Elimde bir oyun dosyası var ancak .exe halinde. Bunu CD-ROM formatında çalışacak formata dönüştürüp USB belleğimi CD-ROM olarak formatlayıp artık uzantısı ne oluyorsa o dosyayı USB belleğe atacağım. Amacım bellek takıldığı anda oyunun açılması. Bunu nasıl yapabilirim?

Eskiden oyunlar bilgisayara yine CD-ROM kullanarak yüklenirdi. Ondan sonra da CD-ROM'a oyunun CD'si takılıp CD'den doğrulama alınıp oyun başlatılırdı. CD'yi takıp oyun oynanmazdı yüklemeden.

Eskiden oyunlar bilgisayara yine CD-ROM kullanarak yüklenirdi. Ondan sonra da CD-ROM'a oyunun CD'si takılıp CD'den doğrulama alınıp oyun başlatılırdı. CD'yi takıp oyun oynanmazdı yüklemeden.
Doğru. Elimde ki oyunda zaten bir "yükleyici sihirbazı" bulunan bir oyun. İşte ben de bu sihirbazın eskiden olduğu gibi bilgisayar takıldığı gibi çalışmasını istiyorum.

Doğru. Elimde ki oyunda zaten bir "yükleyici sihirbazı" bulunan bir oyun. İşte ben de bu sihirbazın eskiden olduğu gibi bilgisayar takıldığı gibi çalışmasını istiyorum.

CD'nin imajını ISO dosyası olarak çıkarıp bunu flash belleğe yazmayı deneyebilirsiniz Rufus vb bir program ile. Bunu yapanı veya deneyeni duymamıştım. Bir deneyin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı