Ardawai Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870.1245 | i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4 Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #41 Jack İşte dedi: @Ardawai bir dakika hocam, ben de güncelleyip bakacağım. @Ardawai TeamViewer – The Remote Connectivity Software Genişletmek için tıkla... Jack İşte dedi: @Ardawai bir dakika hocam, ben de güncelleyip bakacağım. @Ardawai TeamViewer – The Remote Connectivity Software Genişletmek için tıkla... Tıkladım sizi bekliyorum.
Jack İşte dedi: @Ardawai bir dakika hocam, ben de güncelleyip bakacağım. @Ardawai TeamViewer – The Remote Connectivity Software Genişletmek için tıkla... Jack İşte dedi: @Ardawai bir dakika hocam, ben de güncelleyip bakacağım. @Ardawai TeamViewer – The Remote Connectivity Software Genişletmek için tıkla... Tıkladım sizi bekliyorum.
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2023 #42 Ardawai dedi: Tıkladım sizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... TeamViewer – The Remote Connectivity Software Remote desktop access solutions by TeamViewer: connect to remote computers, provide remote support & collaborate online ➤ Free for personal use! quicksupport.me Yeni bağlantı bu hocam, bozulmuş o.
Ardawai dedi: Tıkladım sizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... TeamViewer – The Remote Connectivity Software Remote desktop access solutions by TeamViewer: connect to remote computers, provide remote support & collaborate online ➤ Free for personal use! quicksupport.me Yeni bağlantı bu hocam, bozulmuş o.