USB Bellek ile Windows 2003 Server ISO dosyasını boot etme

@Kıymalı Pide , resimdeki gibi yapınız. Eğer ki 2003 iso yu kabul etmez ise sanal CD-Rom programı kurunuz. Sanal CD-ROM programında ISO ' yu sanal sürücüye yerleştiriniz. Böylelikle setup dosyasını görebilirsiniz.Eki Görüntüle 296874
ISO'yu WinRaR ile açıp Setup dosyasını masa üstüne çıkarttım. Fakat yine olumlu sonuç alamadım. Sizin belirttiğiniz 2. seçenek 2008 benim ise istediğim 2003.

CD_ROM'unuz arızalı olduğuna göre yapmanız gereken, sanal CD-ROM programı kurmanız ve 2003 server ISO'sunu sanal sürücüye yerleştirmeniz. Sonrasında programda ilk seçeneği seçmeniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acep ben de size neden sanal CD_ROM programı kurun demiş olabilirim ?
Daemon Tools Programını tavsiye ederim.

Bu program yardımı ile sanal bir cd sürücü oluşturup, bu sürücüye de iso 'nuzu yerleştirmek suretiyle setup dosyasına ulaşmış olursunuz ki böylelikle winsetupfromusb programındaki ilk seçeneği kullanabilesiniz.

Acep ben de size neden sanal CD_ROM programı kurun demiş olabilirim ?
Daemon Tools Programını tavsiye ederim.
Hocam sistemim açılmıyor. Boot edip önyükleme ekranında Repair yapacağım. Yani daha anlaşılabilir bir dil ile, açılmayan bilgisayarımın içindeki dosyaları gitmesin diye format yerine tamir modunu kullanacağım. Daemon Tools, sistemi açıpta yapabiliriz.

Arkadaşın demek istediği ya bir sanal sürücüyle yani Daemon Tools gibi yardımcılarla ISO'yu açmanız ve içindekileri görmeyi sağlamanız, ya da direkt WinRAR ile bir klasöre çıkartıp WinSetupFromUSB yazılımından klasör olarak orayı seçmeniz. İlk seçenekte de aynı şekilde yazılımdan diskin klasörünü göstereceksiniz.

Arkadaşın demek istediği ya bir sanal sürücüyle yani Daemon Tools gibi yardımcılarla ISO'yu açmanız ve içindekileri görmeyi sağlamanız, ya da direkt WinRAR ile bir klasöre çıkartıp WinSetupFromUSB yazılımından klasör olarak orayı seçmeniz. İlk seçenekte de aynı şekilde yazılımdan diskin klasörünü göstereceksiniz.
Hocam yazıları okur iseniz, zaten WinRaR ile çıkarttığımı belirttim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı