Çözüldü USB bellek ISO olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arslonga

Kilopat
1691487154720.png

Direkt USB bellek olarak nasıl ayarlayabilirim bu belleği? Daha önce driver dosyaları ve Windows yüklemiştim bu klasöre. Bu arada bu belleği yine format atmak için kullanacağım bir karışıklık çıkmaması için normal belleğe çevirmek istedim.

Çözüm
Eğer USB'ye tam bir format atmak istiyorsanız bu adımları takip edin:
  1. USB'nizin üzerine sağ tıklayın ve "Biçimlendir"e girin.
  2. USB'nizin yeni adını ve dosya sistemini ayarlayın. (Sadece Windows için NTFS, TV vb. cihazlar için exFAT/FAT32 önerilir.)
  3. Hızlı biçimlendirmeyi açın veya kapatın. Ben genellikle hızlı biçimlendirme kullanıyorum.
  4. Biçimlendir'e basın. Tüm verileriniz silinecek.
Eki Görüntüle 1894314

Direkt USB bellek olarak nasıl ayarlayabilirim bu belleği? Daha önce driver dosyaları ve Windows yüklemiştim bu klasöre. Bu arada bu belleği yine format atmak için kullanacağım bir karışıklık çıkmaması için normal belleğe çevirmek istedim.
Diskiniz buradan bakınca ISO olarak görünmüyor sadece adlandırmada ISO yazılmış. Diski normal windows disk biçimlendiricisi ile biçimlendirebilirsiniz. Tüm verileriniz silinecektir.

Eki Görüntüle 1894314

Rufus ile tekrardan yazdırdığınızda zaten Rufus tüm her şeyi silip yeniden biçimlendirecek sizin bir şey yapmanıza gerek yok.

Eğer USB'ye tam bir format atmak istiyorsanız bu adımları takip edin:
  1. USB'nizin üzerine sağ tıklayın ve "Biçimlendir"e girin.
  2. USB'nizin yeni adını ve dosya sistemini ayarlayın. (Sadece Windows için NTFS, TV vb. cihazlar için exFAT/FAT32 önerilir.)
  3. Hızlı biçimlendirmeyi açın veya kapatın. Ben genellikle hızlı biçimlendirme kullanıyorum.
  4. Biçimlendir'e basın. Tüm verileriniz silinecek.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı