USB Bellek üzerinden NTFS Windows 10 kurulumu nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 538

tii

Kilopat
Makaleler
3
RAM
4 GB
Anakart
I-Life Zed Air CX3
Linux sistemimde Windows 10 belleği hazırladım kurmaya çalıştığımda ise SSD'me kuramıyorum çünkü bu bellek NTFS değil diyor. Nasıl sorunu çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum yaparken zaten önce Windows sonra Linux kurulması gerekiyor. Bu yüzden Linux'u ya sileceksiniz ya da grup menüsünü kaldıracaksınız.

NTFS değilse NTFS yapılabilir ama bellekten yer ayırıp o şekilde NTFS yapmanız gerekmekte.

Kurulum yaparken zaten önce Windows sonra Linux kurulması gerekiyor. Bu yüzden Linux'u ya sileceksiniz ya da grup menüsünü kaldıracaksınız.

NTFS değilse NTFS yapılabilir ama bellekten yer ayırıp o şekilde NTFS yapmanız gerekmekte.

Windows bu diske yüklenemez. Windows, NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir diyor dediğinizi tam anlamadım​

(linuxu silip windowsa geri dönmek istiyorum)​

Diskin biçimi NTFS değil demek oluyor. Linux'un yüklü olduğu kısma yüklüyorsanız bir kısmını ayırıp NTFS olarak biçimlendirmeniz gerekmekte. Ama kurulum esnasında grup menüsü sorun çıkarabilir.

Eğer ext4 olarak Linux üzerinden ayırdıysanız bunu NTFS olarak değiştirmek zorundasınız. Biçimlendirme ile yapacaksınız işlemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı