USB bellek yuttum

• Konuyu başlatan doiya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 26.198
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R.34ee949c8740e70b409c147e0935428a

Dediğim gibi gidin hastaneye ya da 112'yi arayın röntgen çeksinler yüksek ihtimalle midenizi bile temizleyebilirler çünkü metal bir parçadan bahsediyoruz öyle küçükte değil.

En kötü ihtimal ile bağırsaklarını çizer ve kanama başlatır tahminimce lakin korkma ince bağırsağa geçmesi kısa sürmez bence. Sakın kusmayı deneme yemek boruna ya da mide kapakçığına zarar verebilirsin. 112'yi aradıysan sorun yok onlar bizden daha iyi bilirler. Soğukkanlılığını koru yeteki stres sadece durumu kötüleştirir.

Arkadaşlar tuvalette nasıl çıkacak? Eriyeceğinden emin misiniz elektronik bir devre kartının midede? Ailenize haber verin, hastaneye gidin. Röntgen veya tomografi çekerler, eriyip erimeyeceğini söyleyeceklerdir.

Bana en yakın hastane diğer ilçede
Acil bir durum varsa 112 ambulansıyla yetiştirirler.

Arkadaşlar tuvalette nasıl çıkacak? Eriyeceğinden emin misiniz elektronik bir devre kartının midede? Ailenize haber verin, hastaneye gidin. Röntgen veya tomografi çekerler, eriyip erimeyeceğini söyleyeceklerdir.

Mide asidinin onu eriteceğini sanıyorum. HCl güçlü bir asit erirse şansına erimez ise mazur görün basur bile olabilecegini düşünüyorum. Hastaneye gidebilirsin :)

Mide asidinin onu eriteceğini sanıyorum. HCl güçlü bir asit erirse şansına erimez ise mazur görün basur bile olabilecegini düşünüyorum. Hastaneye gidebilirsin :)
Eritmezse zaten yakmaya başlayacaktır mideyi herhalde, gitmezse de gideceği yollardan birini delip iç kanamaya bile sebebiyet verebileceğini düşünüyorum. Böyle bir durumda aileye haber vermekten korkulmamalı. İş işten geçmese bari.

Mide asiti eritse bu zamana kadar para yutanlarınkini eritirdi. Doktor gözetimi altında doğal yollarla çıkabilir. Tabi buna karar verecek olan doktordur. Müdahale edip kendisi de alabilir.

Eritmezse zaten yakmaya başlayacaktır mideyi herhalde, gitmezse de gideceği yollardan birini delip iç kanamaya bile sebebiyet verebileceğini düşünüyorum. Böyle bir durumda aileye haber vermekten korkulmamalı. İş işten geçmese bari.

İnşallah hocam. Dediğiniz gibi iç kanamaya sebep verebilir. Aileye haber verilip direkt olarak hastaneye gidilmeli.

Mide asiti eritse bu zamana kadar para yutanlarınkini eritirdi. Doktor gözetimi altında doğal yollarla çıkabilir. Tabii buna karar verecek olan doktordur. Müdahale edip kendisi de alabilir.

Haklısınız hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı