Çözüldü USB bellekten boot edememe sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VisualArtist

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sayın arkadaşlar ve Technopat alimleri. :)
Öncelikle yaptığınız işleri şahsen başaralı buluyor olup , bütün bunların devamını daha yüksek başarılarla birlikte diliyorum.
Şuan da, kullanmakta olduğum Windows 7 işletim sistemi yüklü olan amd bilgisayarıma mac işletim sistemi kurabilmek için, şu linkte bulunan makalenizi rehber olarak ele aldım. Fakat ben daha en başlarında çok takıldım ve bir türlü çözümünü bulamadım.
Sorunum ise şöyle;
1jQlPY.jpg

Evet, sadece boot0: error eksiği fazlası yok.
Yaptığım işlemler ise sırasıyla şu şekilde.

1-) Niresh,
OSX-Mavericks.dmg dosyasını indirdim.

2-) win32DiskImager ile de belirttiğiniz gibi usb ile bilgisayarıma bağladığım 320 gb'lık bir harici diske yazdım. programı kapattım. (exfat formatı vardı sadece, fat32 bulamadım fakat aynı işlemi ödünc aldığım 32gb lık bir flash belleğe de yaptığımda fat32 formatında yapabildim, lakin sonuç aynı olunca flash diski geri verdim)

3-) bilgisayara reset attım ve biosa girdim,
*AHCI olarak IDE yi değiştirdim.
*USB belleği primary master olarak atadım.
*F10 ile kaydedip çıktım.
Bu ayarları yaparken herhangi bir zorluk ile karşılaşmadım. Fakat buradan sonrası;

rYlorN.jpg

Ve hemen ardından da bahsettiğim sorun;
1jQlPY.jpg

.
Sizce yapmam gereken nedir? yahut nerede hata yaptım?

Sistemim aşağıdaki gibidir.

• Anakart: FOXCONN A7GM-S
  • Ekran kartı: NVIDIA geforce GT630
  • Bellek: 7gb ddr 2
  • İşlemci: AMD pheneom II x4 465
Zaman ayırdığınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
İkinci mesaj için özür dilerim fakat...
Arkadaşlar çok ciddi zaman sıkıntım var, ciddi anlamda yarışıyorum. Lütfen yardımcı olun, sadece os için geçerli olan bir yazılımı kullanmam gerekiyor, windows için olanı mevcut değil. Programı çok acil denemem lazım. :tırnak::cry: çarşambadan bu yana uğraşıyorum..

Sorunumu çözdüm arkadaşlar, çok da basitmiş.

Bios'taki quick boot seceneklerini enabled den disabled yapınca yükleme ekranına gelebildim sonunda.

Konuyu silebilir yahut, çözüme göre karışıklık olmaması açısından düzenleyebilirsiniz. Okuyan, yardım etmek isteyip de fırsat bulamayan herkese teşkkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı