USB coklayıcı ile bağlantı yapmak performansı düşürür mü?

1 port yeri var daha zaten sağda 2 tane 2side USB 3.0 giriş olmaz ise sogutucu oraya takarım diğerlerini coklayıcı ile calıstırırım.
Hocam,
USB 2.0 -> 500mA
USB 3.0 -> 900mA

güç verir. Buna göre hesaplayabilirsiniz. Eğer soğutucu 2 tane USB 2.0 girişi ile çalışıyorsa 2 tane 500 mA güç 1000 mA yapacağından ve USB 3.0 en fazla 900 mA güç vereceğinden çoklayıcı yetersiz kalır. Ama yok soğutucu tek USB 2.0 portu ile çalışıyorsa fazlasıyla yeter.

Arkadaşlar merhaba. Benim laptopumun sol USB tarafı temassızlık oldugu icin USB 3.0 coklayıcı aldım 4 tane yeri var. Ben bu yerlere fare, klavye oyuncu kulaklığı ve laptop sogutucu falan taksam performansı düşer mi? Özellikle laptop sogutucunun ve USB coklayıcı taktıgım port girişi de USB 3.0.
Bilgisayarının performansı işlem açısından düşmez.

USB'den veri aktarımı ve enerji çeken aletler olduğu için düşer. Soğutucu fanların enerji ihtiyacını zaten telefon şarjı veya adaptörlerle yapmak daha akıllıcadır. Fanlar çok stabil değildir enerji çekişi konusunda.

Şöyle düşün, iki kolunla 2 karpuz taşıyabilirsin.
Bir kolunun ucundaki elinin 3 parmağı da kolun olsa, bir kolunla 5 karpuz taşıyabilir misin? Hayır.

Hocam,
USB 2.0 -> 500ma
USB 3.0 -> 900ma

Güç verir. Buna göre hesaplayabilirsiniz. Eğer soğutucu 2 tane USB 2.0 girişi ile çalışıyorsa 2 tane 500 ma güç 1000 ma yapacağından ve USB 3.0 en fazla 900 ma güç vereceğinden çoklayıcı yetersiz kalır. Ama yok soğutucu tek USB 2.0 portu ile çalışıyorsa fazlasıyla yeter.

Sogutucu USB 3.0 port girişinde calısıyor ama coklayıcıya takınca performans düşer mi deneyeceğim coklayıcıda 3.0 ve coklayıcıda USB 3.0 port girişine takılı yani sogutucu ust tarafta altta coklayıcı takılı dedğigim gibi ikisinin de USB portu 3.0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı