Rehber USB depolama cihazlarınızı virüsten koruyun!

Yapmıştım ama hoca USB'mi geri verirken kendi bilgisayarında biçimlendirdi, belki de o anda oldu. Ama zayıf ihtimal olarak değerlendiriyorum.

Evet, o anda olmuştur. Sizin USB belleğinize bulaşan zararlı yazılım Worm. Worm zararlısı kendini sürekli kopyalar. USB depolama cihazları 1. hedeftir.

Hocam çok çok sağ olun. Tahtanın mayın tarlası gibi virüslü olduğunu bile bile usbyi takmak zorunda kalmıştım. Yarın takacaktım, usbyi de çöpe atacaktım ta ki bu konuyu görene kadar. Ne kadar yardımcı oldu anlatamam.

Ek olarak bir şey soracağım, dediğim gibi tahta virüs dolu. Ayrıca Windows versiyonu da anladığım kadarıyla korsan. Öğretmenler açıyor (çok yavaş, 5-6dk sürüyor) 10 dakika falan ders işliyoruz, ekran karıncalanıyor ve ses geliyor. Temiz işletim sistemi kurulumu+virüsler temizlenirse bu sorun çözülür mü sizce? Ona göre öğretmene söyleyeceğim.

Merhaba, okul da flash bellek kullandığım için bu yöntemi kullanıyorum. Onun için emeğinize teşekkürler ancak bir sorum var.
Açtığımız klasörün içinde bir klasör daha açtığımızda o klasörü değiştirme, silme işlemlerini yapamıyorum. Nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…