USB driver mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

d4mann

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
1.744
Çözümler
2
RAM
6GB 1333MHZ
SSD veya HDD modeli
160GB
Ekran kartı
HD 5500 1GB 128GB
Anakart
H55M-S2
İşlemci
İ3 550
Hocam 1 ay once format attim. Valorant yüklenirken USB driver mavi ekranı aldım ve bilgisayarı tekrar açtım fakat minidump yoktu.
Not: PC crack degil.
i3 550.
6 GB RAM.

@Murat5038
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an.

Valorant indirmek istiyorum fakat yine aynısı olur diye korkuyorum.

Dediğim gibi elimizde dosya yok. Ama siz yükleyin. Eğer yine olursa güvenli mod da minidump alıp gönderin. Anlamış oluruz.
 
Olmadı hocam hepsini denedim şimdi kendim atamıyorum format yanlış yaparım diye format ise 50 TL param yok fakat Valorant oynamayı da çok istiyorum.
Bilgisayarınızı açılırken anakart veya Windows yükleme ekranı geldiğinde fişini sökün/gücünü kesin. Bunu 3-4 defa yapın, açılışta kurtarma seçenekleri gibi bir yer gelecek. Oradan güvenli moda girebilirsiniz.
 
Bilgisayarınızı açılırken anakart veya Windows yükleme ekranı geldiğinde fişini sökün/gücünü kesin. Bunu 3-4 defa yapın, açılışta kurtarma seçenekleri gibi bir yer gelecek. Oradan güvenli moda girebilirsiniz.

Evet inanmayacaksınız ama olmadı hocam. Şu an böyle bir sorunum yok zaten format attırdım düzeldi.

Sistem açılırken bir anda kapatın sonra tekrar açın.

Allah'a şükürler olsun yükledim bir şey olmadı 120FPS aldım poligonda derecesizde 80 FPS.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı