Çözüldü USB flash bellek biçimlendirilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HoL1qan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, görsel1 olarak yüklediğim gibi 4Ü 1 arada flash belleğim var. Kasaya taktığımda görsel 2 ile karşılaşıyorum, disk biçimlendir'e tıklayınca sırasıyla görsel 3 ve görsel 4 penceresiyle karşılaşıyorum. Buradaki sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı? Her iki durumda da çözüm için ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• 4in1flashbellek.jpg
    4in1flashbellek.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 34
  • görsel 2.jpg
    görsel 2.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 31
  • görsel 3.jpg
    görsel 3.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 28
  • görsel 4.jpg
    görsel 4.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Su içmekten vazgeçtim arkadaşlar. İçini açtım, Micro SD kart arızalıymış, değiştirdim sorun çözüldü ☺️
Selamlar arkadaşlar, görsel1 olarak yüklediğim gibi 4Ü 1 arada flash belleğim var. Kasaya taktığımda görsel 2 ile karşılaşıyorum, disk biçimlendir'e tıklayınca sırasıyla görsel 3 ve görsel 4 penceresiyle karşılaşıyorum. Buradaki sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı? Her iki durumda da çözüm için ne önerirsiniz?

Başka bilgisayar varsa onda deneyin. Onda da aynı ise soğuk su içebilirsiniz.

Komut istemini açıp diskpart üzerinden önce formatlayıp sonra GPT veya MBR olarak biçimlendirmeyi deneyin. Başka bilgisayar olursa daha emin olursunuz ama başka porta takmanız yeterli bence.

Komut istemini açıp diskpart üzerinden önce formatlayıp sonra GPT veya MBR olarak biçimlendirmeyi deneyin. Başka bilgisayar olursa daha emin olursunuz ama başka porta takmanız yeterli bence.

Diskpart üzerinden söylediğiniz gibi biçimlendirdim fakat GPT veya MBR olarak biçimlendiremedim, diskpart üzerinden convert GPT ve convert MBR yazdığımda "
Belirtilen disk dönüştürülebilir bir disk değil.
CD-ROM'lar ve DVD'ler dönüştürülemeyen disklere örnektir." ile karşılaşıyorum.

Başka bilgisayar varsa onda deneyin. Onda da aynı ise soğuk su içebilirsiniz.
İçtim sağolun.

Komut istemini açıp diskpart üzerinden önce GPT veya MBR olarak biçimlendirmeyi deneyin. Başka bilgisayar olursa daha emin olursunuz ama başka porta takmanız yeterli bence.

Diskpart üzerinden söylediğiniz gibi biçimlendirdim fakat GPT veya MBR olarak biçimlendiremedim, diskpart üzerinden convert GPT ve convert MBR yazdığımda "
Belirtilen disk dönüştürülebilir bir disk değil.
CD-ROM'lar ve DVD'ler dönüştürülemeyen disklere örnektir." ile karşılaşıyorum.

İçtim sağ olun.

O halde disk fiziksel hasar almış demektir geçmiş olsun.

Su içmekten vazgeçtim arkadaşlar. İçini açtım, Micro SD kart arızalıymış, değiştirdim sorun çözüldü ☺️

Dosya Ekleri

• 3 in 1 flash.jpg
    3 in 1 flash.jpg
    224,7 KB · Görüntüleme: 12
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı