Bütçe
0-150TL
Son düzenleme:
Isınma çok sıkıntı değil, arkadaşım 5 yıldır kullanıyor Ultra Flair'i sorun yok hâlâ. Isınıyor ancak bu da çok sorun değil.

Cruzer Glide kesinlikle 150 TL etmeyecek bir USB.

Bende aslında önermem zaten. 2. olarak önerdim. Ayrıca benim attığım derken yanlışlık olmuş onu zaten konu sahibi atmıştı. Ancak bu kadar da kötü olduğunu bilmiyordum. Sebebi nedir? Kaldı ki soğutma bakımından sizinki daha başarılı o sebeble ısınma konusunda başınız ağrımaz. Dışı plastik olan modeller genel olarak ısınma sorunu oluyor.

Bende aslında önermem zaten. 2. olarak önerdim. Ayrıca benim attığım derken yanlışlık olmuş onu zaten konu sahibi atmıştı. Ancak bu kadar da kötü olduğunu bilmiyordum. Sebebi nedir? Kaldı ki soğutma bakımından sizinki daha başarılı o sebeble ısınma konusunda başınız ağrımaz. Dışı plastik olan modeller genel olarak ısınma sorunu oluyor.
Ultra Flair gibi bir üründen daha pahalı üründen beklentim çok olur. Ancak hızı düşük. Yani Ultra Flair daha ucuz ve çok daha kaliteli en azından metal. Metal bellekler uzun ömürlü olur. Plastikler kırıldı kırılacak gibi olur hocam ömürleri çok olmaz.

Ben de kullanıyorum Cruzer Glide'yi. 70 TL'ye almıştım 32 GB versiyonunu. 70 TL'ye değerdi. Ancak 150 TL kesinlikle etmeyecek bir USB.

Sizce aşağıdaki flash uzun yıllar kullanım için iyi midir? İyi değilse sizin öneriniz nedir?
Kullanan varsa hız testini ve kaç GB kullanılabilir olduğunun ekran görüntüsünü atabilir mi?

Uzun süre temiz kullanımda gidecektir.

1691015339159.png

Ultra Flair hız testi.

1691015367541.png

Cruzer Glide hız testi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı