Bütçe
0-150TL
Sizce aşağıdaki flash uzun yıllar kullanım için iyi midir? İyi değilse sizin öneriniz nedir?
Kullanan varsa hız testini ve kaç GB kullanılabilir olduğunun ekran görüntüsünü atabilir mi?
Arkadaşım Ultra Flair kullanıyor. Çok kaliteli olduğunu söyledi.Öneririm.

Sizce aşağıdaki flash uzun yıllar kullanım için iyi midir? İyi değilse sizin öneriniz nedir?
Kullanan varsa hız testini ve kaç GB kullanılabilir olduğunun ekran görüntüsünü atabilir mi?
Merhaba hocam. Vallaha ben Cruzer Glide 64GB kullanıyorum. Güzel ürün malzeme kalitesi plastik, ama gerçekten dayanıklı. Hız testini atarım hocam yarın hatırlatabilir misiniz?

Merhaba hocam. Vallaha ben Cruzer Glide 64GB kullanıyorum. Güzel ürün malzeme kalitesi plastik, ama gerçekten dayanıklı. Hız testini atarım hocam yarın hatırlatabilir misiniz?
Hocam hız olarak Ultra Flair önde.

Metal kesinlikle daha çok ömürlü olur.

Flasha 100-200mb arası değişen dosyalar atıcağım. Fakat sayıca fazla dosya atacağımdan sık sık silme yazma yapmış olacağım.

Isınma sorunu olduğunu buna bağlı olarak yazma hızının düştüğünü söyleyen yorumlar vardı. Bu yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu doğru mu ve kullanım açısından sıkıntı yaratır mı?
Attığınız modeli kullanıyorum 130mb hızlarda geziniyor vadettiğini veriyor.
Ama çok ısınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı