USB girişi kırıldı ve anakartta kısa devre oluyor

Kadir.R

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fikir adamı
USB girişi kırıldı, anakartta kısa devre oluyor. 15 sn sonra PC açılıp tekrar kapanıyor. İnternetten biraz araştırdım, yüksek akımda dolayı anakart kendini açıp kapatıyormuş ama çözümü hiçbir yerde yazmıyordu. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrikçiye götür, bilgisayarcının fazla anlayacağını düşünmüyorum. Sonuçta lehim sökecek, elektrikçi daha iyi yapar bence.

Doğru diyorsun elektrikçiye götüreyim.
Arkadaşlar bugün bilgisayarcıya götürdüm soketi söktü sağ olsun ücret de almadı ama bu seferde 15 saniyede restart atan PC 30 saniyede res atmaya başladı. Hiçbir şekilde görüntü de gelmiyor.

Son düzenleme:
Doğru diyorsun elektrikçiye götüreyim.
Arkadaşlar bugün bilgisayarcıya götürdüm soketi söktü sağ olsun ücret de almadı ama bu seferde 15 saniyede restart atan PC 30 saniyede res atmaya başladı. Hiçbir şekilde görüntü de gelmiyor.

Kadir hocam selamlar, ikinci el konusunda Asus K555UB laptop için bir ilana satılık mı yazmışsınız ben de aynı cihazı satıyorum. İlgileniyorsanız DH üzerinden bana ulaşabilirsiniz size yazabilmek için üye oldum siteye.

Kadir hocam selamlar, ikinci el konusunda ASUS K555UB laptop için bir ilana satılık mı yazmışsınız ben de aynı cihazı satıyorum. İlgileniyorsanız DH üzerinden bana ulaşabilirsiniz size yazabilmek için üye oldum siteye.

Telefon no verin WhatsApp üzerinden mesajlaşalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı