USB girişi temassızlık yaptığında sistem kasıyor

Emrecan9950

Decapat
Katılım
27 Şubat 2021
Mesajlar
81
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, uzun süredir bu durumu yaşıyorum sorunum. Şöyle eski bir laptop kullanıyorum. 2 tane USB giriş yeri var, biri çalışmıyor. Diğeri çalışıyor. Ona da çoklayıcı bağladım ve öyle kullanıyorum. Klavye, mouse, kulaklığım takılı. Masaüstü gibi kullanıyorum yani.

Çoklayıcımda herhangi bir sorun yok. Denedim farklı bir bilgisayarda. Sorunum şu anda USB girişine taktığımda çoklayıcıyı sorunsuz çalışıyor fakat hareket ettirdiğimde mouse klavyr kulaklığı USB kesiliyor, tekrar geliyor ve geldiğinde bilgisayarımda kasmalar oluşuyor. İlk kesilip geldiğinde aşırı bir etkisi yok fakat 3-4 defa kesilip gelirse aşırı kasmalar oluyor bilgisayarımda ve ancak Windows'u tekrar yükle yapıyorum. Ve öyle çözüyorum. Bu sorunu bilgisayarı aç kapa yaptığımda çözülmüyor. Nasıl çözebilirim bu durumu?
 
Eğer diğer bozuk USB girişi zorlaydıysan işlemci zarar verdiyse o yüzden olabilir.

Herhangi bir zorlama yapmadım o kendi kendine bozuldu o USB ile herhangi bir sorunum yok fakat o USB'ye çoklayıcımı bağladığım da çalıştırmıyor fakat klavye faremin kulaklığımın ışıklarını filan yakıyor diğer USB'ye taktığımda da kesinti olduğun da kasmalar oluyor işlemciye zarar veriyor olabilir USB girişlerini değiştirmem bu sorunu çözer mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı