İlginç, yazılımı kullanmayı değiştirmez ki bu. Neyse hangisini kullanabiliyorsan onu kullanın o zaman. Ayrıca zararlılar için live cd değil AV/IS kurulması gerekir, bu tür uyarıları da yapın yaptığınız bilgisayarlarda.
Belki bilmeden tanıtımını yaparım. Tıklanma vs. Güzel ve çalışan bir Rescue bulana kadar Bitdefender Rescue kullanmaya devam edicem. Ayrıca dosya yedeklememi istiyorlar. Bende Rescue ile tarama yapıp dosyaları yedekleriyorum. Süresi biten veya yetersiz kalan Antivirüs programlarını silip, Panda Free Antivirüs kuruyorum.
Bitdefender Rescue CD virüs veritabanını güncelledikten sonra ekrana uyarı verdi. Anladığım kadarıyla diskim sadece okunabiliyor. HDD'yi yeni değiştirdim sanırım bundan dolayı. Ayrıca Windows 8.1 bilgisayarda ESET SysRescue Live disk creator ile Eset SysRescue bootable yaptım. Bilgisayarımda çalıştırdım. Benzer uyarıyı oda verdi. Bir şeyler anlamış gibiyim ama bozmak istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Biostan fast boot enable yap save yap. Bilgisayarı işlemlere başlamadan önce yeniden başlat, kapatma. Bootable ettiğin disk takılı iken boot sekmesinin resmini paylaş.
@Murat5038 hocam ben de kaspersky rescue disk 10 ilk defa CD'yye yükledim. Anakartım H97 Asus UEFI BIOS destekliyor. UEFI BIOS'u olmadan nasıl başlatırım?
Biostan fast boot enable yap save yap. Bilgisayarı işlemlere başlamadan önce yeniden başlat, kapatma. Bootable ettiğin disk takılı iken boot sekmesinin resmini paylaş.
Hayır eski bios değil eski sistem yapılandırması ile eski donanımlarla uyumlu şekilde çalışacak.
Legacy eski yerine geçer. Bilgisayarı biliyorum diyenlerin çoğu zaten bunu bilmez. Legacy yapıldığında windows üzerindeki uyumluluk modu gibi bios'u uyumluluk modunda başlatıyor gibi düşünebilirsiniz.
@Emre Kağan
Tamam bu şekilde yaptığında bootable'yi boot menüden yapıyorsun değil mi yoksa bu şekilde HDD'den başlar.
Sizin söylemenize göre benim klavye tutmamam gerek nede olsa gavur icadı. Müslümanlara zulmetmeyenlerin malını kullanırız. Zulmedenlerin mallarınıda zaruri bir durum olmadıkça kullanmayız.
Hayır eski bios değil eski sistem yapılandırması ile eski donanımlarla uyumlu şekilde çalışacak.
Legacy eski yerine geçer. Bilgisayarı biliyorum diyenlerin çoğu zaten bunu bilmez. Legacy yapıldığında windows üzerindeki uyumluluk modu gibi bios'u uyumluluk modunda başlatıyor gibi düşünebilirsiniz.
Tamam bu şekilde yaptığında bootable'yi boot menüden yapıyorsun değil mi yoksa bu şekilde HDD'den başlar.