USB ile format atılmıyor

• Konuyu başlatan Hei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 461

Hei

Megapat
Daha fazla  
RAM
Apacer panther 8x2 3200hzm
SSD veya HDD modeli
Hikvision 1tb m2 ssd
Ekran kartı
Rx 6600
Anakart
Asus b450m-k
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba.
Arkadaşlar benim sorunum ekran kartimin kod43 hatası vermesi ile başladı. İlk olarak bunun driver problemleri olabilecegini düşünmüştüm. Driver'ları birkaç defa silip tekrar yüklememe rağmen herhangi bir çözüm bulamadım. Bu da beni format atma kısmına getirdi, bilgisayarıma format attıktan sonra kod 43 hatası hala devam ediyordu. İlk formatı attıktan sonra bilgisayarım otomatik onarım ekraninda bir döngüye girdi. Sürekli yeniden başlatıyordu kendini ama otomatik onarim ekranının ötesine geçmiyor. USB ile format atmayı denedigimde USB ile hiçbir şekilde boot edemedim yeniden başlatırken F8 ile UEFI USB boot seçmeme rağmen, tekrar otomatik onarım ekranina ilerliyor. Elimde Windows 10 kurulu farkli bir sorunsuz hard disk onunla açmaya calıştım. Bu sırada tekrar bir boot sorunu yaşamamak için kullanmakta olduğum M.2 SSD'yi çıkardım. Ama hala bilgisayarım otomatik onarım ekranindan öteye geçmiyor.

Dosya Ekleri

• 20250225_185249.jpg
    20250225_185249.jpg
    244,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 20250225_185223.jpg
    20250225_185223.jpg
    149,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
@Hei Hocam hazırladığınız USB bellekte ya da ISO imajında sorun olabilir. Zira Windows yükleme ekranına gelmemiş SSD'den yüklüyor.

F8 ile Boot Menü'yü açtığınızda UEFI: USB Partition 1 çıkmalı. Kuruluma buradan başlamalısınız.

Rufus ile yapsaydınız hocam. Öyle yapınca sorun olabiliyor.

Hocam yarın rufus ile yuklemeyi deneyecegim. Eğerki çalışmaz ise tekrardan yazarım.

Hocam tekrardan windows indirdim dedigin gibi rufus programi kullanarak USB'ye attim ama gene işe yaramadi

@turko35408 Hocam rusuf ile yukledim genede USB ile boot edemiyorum

Son düzenleme:
PC'yi Güvenli Mod'da açmayı deneyin. Ekran kartı sorunlu olduğundan mı kuruluma geçemiyor acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı