Usb İle Format Atma

Okullardaki bilgisayar öğretmenlerinin de bakkallardan farkı olmadığını açılan konularda görüyoruz. O bilgisayarın sökülüp okula götürülüp orda ayak üstü tekrar kurulup format atılıp tekrar sökülüp eve getirilip kurulması saatler sürer. Elinizde Windows 8.1 imajı varsa işletim sistemi ve bütün sürücülerin kurulması dahil en fazla yarım saat. Bilemedin 1 saat. Üstelik kendi işini kendin görürsün ve bir şeyler öğrenmiş olursun.

Bu kafayla bir yere varman mümkün değil. Formatı hocan atacak, kasayı baban götürecek. Senin hayattaki gayen nedir? Ayakkabılarını da başkasına bağlatmıyorsundur umarım. Yarın öbürgün büyüdüğünde hakkını araman gerektiğinde de hocana söylersin benim hakkımı arayın diye.

Bak burada gerekli her şey var. Hocan Windows 8.1 kurmayacak büyük ihtimalle.

https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/29656-windows-8-1-rtm-turkce-indirme-baglantilari.html

Hocam ben şimdi 8.1 yükleyeceğim. Bilgisayar yeniden başlatıldığı zaman usb çıkartılmalı mı? Yoksa takılı mı kalsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı