USB mouse geç algılıyor

  • Konuyu başlatan talha617
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 19.131
T

talha617

Ziyaretçi
Arkadaşlar kablosuz mouse var bende ve dosyaları yavaş tıklayınca açıyor örneğin 1 dosyaya hızlı bir şekilde tıkladığım zaman dosya zar zor açılıyor. Ama 1 kere tıklayıp 2 saniye bekleyip sonra tıklayınca dosya açılıyor. Bu neden kaynaklı? Eski mousemde olmuyordu.

Not: Konuyu yanlış yere yazdıysam ve yazım kurallarına tam uymadıysam özür dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bi sorum daha olucak minecraft oynarken ilerlerken mouse dönmüyor neden? Masaüstünde aynısını yapıyor bir tuşa basarken mouse oynamıyor. Leptobum HP Pavilion G6-2310ET.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum driveri silip PC'yi baştan başlatınca oluyor ama sonra tekrar baştan başlatmamı istiyor başlatınca da eski haline dönüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı