USB portu veri aktarımı yapmıyor

hus3yin46

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda 3 tane USB portu var 2'si sol tarafta 1'i sağ tarafta. Sağ taraftakinde her zaman mouse USB'si takılı sol taraftakileri genellikle telefondan veri aktaracağım zaman kullanırım bu zamana kadar çalısıyordu. Bugün taktığımda ise telefon sadece şarj oluyor ama dosya aktarımı yapmıyordu. Acaba bozulmuş mudur diye düşündüm ama bozulmuş olsa şarjda etmezdi galiba. Bir de size sorayım dedim.

Merhaba. Bilgisayarımda 3 tane USB portu var 2'si sol tarafta 1'i sağ tarafta. Sağ taraftakinde her zaman mouse USB'si takılı sol taraftakileri genellikle telefondan veri aktaracağım zaman kullanırım bu zamana kadar çalısıyordu. Bugün taktığımda ise telefon sadece şarj oluyor ama dosya aktarımı yapmıyordu. Acaba bozulmuş mudur diye düşündüm ama bozulmuş olsa şarjda etmezdi galiba. Bir de size sorayım dedim.

Kablodan kaynaklı olabilr, kablonuz data kablosu değildir.

Kablodan kaynaklı olabilr, kablonuz data kablosu değildir.

Telefon Samsung veya Redmi'mi? Kullandığınız şarj kablosunun data kablosu mu?

Hocam kullandıgım kablo veri aktarımını desteklıyordu eskiden de bu kabloyu kullanıyordum veri aktarımı oluyordu. Ki diğer farklı girişe taktıgımda oradan veri aktarımı oluyor fakat sol 2 tanesi sadece şarj ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı