USB portunun bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

Teknopatc

Decapat
Daha fazla  
PC'de bir sorun var. Oyunlarda ve masaüstünde mouse yavaş hareket ediyor. Aklınıza ne geliyorsa hepsini denedim. Mouse değiştirdim, mouse pad değiştirdim, 10 kere format attım, PC'yi garantiye gönderdim, mouse ayarlarını kurcaladım, DPI arttırdım sorun çözülmedi. Acaba USB portlarında bir sıkınıtı mı var? Yardımıcı olursanız çok sevinirim. 1-1.5 senedir şu sorunla uğraşıyorum. Çözüm bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim. Bayramınız mübarek olsun.

USB sürücüleri doğru yüklemen ve yeterli gücün girişlere aktarıldığına emin olmana rağmen hala çalışmıyorsa taktığın cihaz ile alakalı sorun olabilir. Başka bir PC'de deneyiniz.

Fare hassasiyet ayarını değiştirmiş olabilirsiniz. Windows arama yerine fare ayarları yazın ve kontrol edin.
Düzenleme: Format attığınızı söylemişsiniz, görmedim kusura bakmayın. Ama yine de fare hassasiyet ayarını arttırmak işe yarayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı