USB Ses kartı önerisi

Mccree

Hectopat
Daha fazla  
Notebook'umun kulaklık girişi kırıldı. Bilgisayarın normal ses kalitesinden daha kötü olmayacak bir USB ses kartı arıyorum. Aklımda belirli bir bütçe yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Notebook'umun kulaklık girişi kırıldı. Bilgisayarın normal ses kalitesinden daha kötü olmayacak bir USB ses kartı arıyorum. Aklımda belirli bir bütçe yok.
Kulaklığın kaliteli bir kulaklık değil ise, USB girişli bi' kulaklık al. Ses kartlarına güzel para vermektense kaliteli kulaklık almak çok daha mantıklı. Ucuz harici ses kartlarında gerçekten ses çok kötü. Hem mikrofonda hem seste.

5-10 liraya satılıyordu ucuz bi şey al gitsin masraf etmek istemiyorsan.

Çok pahalı birşey almanı tavsiye etmiyorum bir kaç sene içinde çöpe gidiyor. Bende Recon 3D usb olan vardı 2 sene sonra durduk yere patladı!

Bende de Hyperx Cloud Core var. Tek jak 3.5 mm cikisi var. Laptopta kullaniyordum simdi masaustune geçtim. Ama mikrofonu kullanamıyorum tek jak olduğu için. Ses kartı mi almalıyım? Yoksa tek jaki 2 ye çeviren kablolar işimi görür mü?

Bende de Hyperx Cloud Core var. Tek jak 3.5 mm cikisi var. Laptopta kullaniyordum simdi masaustune geçtim. Ama mikrofonu kullanamıyorum tek jak olduğu için. Ses kartı mi almalıyım? Yoksa tek jaki 2 ye çeviren kablolar işimi görür mü?

Hayır ses kartı al ama 500 küsür tl verip usb versiyonlarını alma! Alıyorsanda anakarta monte edilenlerden al!

Hayır ses kartı al ama 500 küsür tl verip usb versiyonlarını alma! Alıyorsanda anakarta monte edilenlerden al!
External Ses kartları mobilite açısından çok daha iyi. Ayrıca internal ses kartlarının statik sesten etkilenme olasılığı daha yüksek. Ben internal kullanıyorum, tekrar alacak olsam external alırdım.

Kaliteli ses kartlarını 10 TL'lik USB'lerle karıştırmayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı