USB Tak Çıkar Sesi Problemi

KaTiPBeY

Hectopat
Daha fazla  
USB tak çıkar sesi geliyor bilgisayardan. Dükkandaki masanın kenarından geçerken USB tak çıkar sesi geliyor. USB deview programı sayesinde klavyenin yaptığını öğrendim ama başka klavye taktığımda yine aynısını yapıyor. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp öyle denedim yine aynı.

Sistem özellikleri:
  • H61-DS2 rev 5.0
  • BIOS güncel
  • I5 3330 3.0 GHz Turbo 3.20
  • 12 GB RAM
  • AMD Radeon R7 250X Vapor
  • 3 tane harddisk,
  • 1 tane DVD-RW Super Write Master
  • Zalman 600w Power Supply
@Recep Baltaş
@Asım Demir
@THE_MILLER
@Ali Güngör
@196449
@Neko
@MF
@Vortexiphan
@Silinen üye
@LeViAcKeRMaN
@Artorias74

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun birçok nedeni olabilir. Tak çıkar sesi geldiğinde klavye ve fare gibi harici donanımları kullanın. Eğer kullanamadığınız aygıt var ise onunla alakalı olabilir. Ayrıca elektriksel dalgalanma veya düşük voltaj da buna neden olabilir.

Windows 10 kullanıyor olmanız ve tüm güncellemeleri almanız önerilir.

Temiz önyükleme ile sistemi başlatıp aynı durumu yaşayıp yaşamadığınızı belirtin. https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

Bunun birçok nedeni olabilir. Tak çıkar sesi geldiğinde klavye ve fare gibi harici donanımları kullanın. Eğer kullanamadığınız aygıt var ise onunla alakalı olabilir. Ayrıca elektriksel dalgalanma veya düşük voltaj da buna neden olabilir.

Windows 10 kullanıyor olmanız ve tüm güncellemeleri almanız önerilir.

Temiz önyükleme ile sistemi başlatıp aynı durumu yaşayıp yaşamadığınızı belirtin. https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows
Merhaba, her şeyi denedim klavye değiştim ön panel usblerine mouse ve klavyeyi takip denedim.
Ama maalesef ki USB deview ile test ediyorum gene aynı, masanın kenarından ya da bilgisayarın önünden geçerken aynı problemle karşılaşıyorum. Hoparlörü çıkarttım USB deview programının bir diğer özelliği saat kaç'ta mouse veya klavye çıktıysa gösteriyor. Benimkiler gene aynı problemi yapıyor. Kaç haftadır aynı sorundan müzdaribim, prizler topraklamalı değilmiş ayrıca ethernet kablosu kullanıyorum.

Bir ara elim fişe gitti gene aynı usb takıp çıkarıldı sesi verdi.
Klavye Yapıyor ama başka klavyeyle deniyincede onla yapıyor.
Dipnot: Ön USB'lerle test ediyorum aynı ve arka USB'lerle test ediyorum gene aynı.

Üstad başka prizden mi deneyim yoksa başka hanedemi ?

Bu sorun oldu olalı canımı sıkmaya başladı. Hoparlörümün fişini takıp çıkarıyorum ne kadar fişi takıp çıkarıyorsam o kadar aygıt çıkarıldı sesi geliyor. Klavyenin çıktığını söylüyor program, başka bilgisayarlarda deneyince ses gelmiyor.

Anakartı çıkartıp da mı denesem bu arada kasa tümü demirden kasa.
ASUS'un Chassis adlı kasası.

@Recep Baltaş
@Ali Güngör
@THE_MILLER
@Murat5038
@BERWAR
@Handsome Reis
@35UPGRADER36

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı