USB Tethering nasıl yapılır?

For Frodo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RTX 4060 Winforce İntel Core i5 12400f 8x2 Lexar Thor (3200mhz) Gigabyte H610MH V2 Crucial 1tb 5000/3600 Lg Ultra Gear 27'' Va 1080p 165hz Razer Ornata V3X Logitech G432 Logitech G203
Arkadaşlar PC'yi koyduğum yerde internet için bölme yoktu bende şöyle bir yol denedim telefonumu Wi-Fi'ya bağladım sonra telefonu PC'ye USB ile bağlayarak internet paylaşımı açtım ve şaşırtıcı bir şekilde sabit 48Mbps verdiğini gördüm. Bu işlemin aynı hızda internet çeken Ethernet ile bağlı olan bir cihazdan bir eksiği yan etkisi var mıdır? Bu da bir program indirilirken ki dalgalanma grafiği.

Dosya Ekleri

• 1733223177247.png
    1733223177247.png
    135 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar PC'yi koyduğum yerde internet için bölme yoktu bende şöyle bir yol denedim telefonumu Wi-Fi'ya bağladım sonra telefonu PC'ye USB ile bağlayarak internet paylaşımı açtım ve şaşırtıcı bir şekilde sabit 48Mbps verdiğini gördüm. Bu işlemin aynı hızda internet çeken Ethernet ile bağlı olan bir cihazdan bir eksiği yan etkisi var mıdır? Bu da bir program indirilirken ki dalgalanma grafiği.

Wi-Fi açıkken internet paylaşımını açmayı nasıl başardın? Gerçekten helal olsun.

Wi-Fi açıkken internet paylaşımını açmayı nasıl başardın? Gerçekten helal olsun.

İnternet paylaşımı dediğim hotspot ile yapmadım telefonu kablo ile PC'ye bağladıktan sonra seçenekler çıkıyor ne yapmak istiyorsunuz diye orada USB internet paylaşımı diye bir seçenek var ona tıklayınca oldu ama bu kadar hızlı çekeceğini hiç düşünmemiştim.

Ping değerleriniz normalden fazla olabilir. Bende 30 olan ping 50 civarında oluyordu böyle yapınca. Denemek lazım yine de. Onun dışında bir eksi görmedim hız ve indirme değerlerinde.

Ping değerleriniz normalden fazla olabilir. Bende 30 olan ping 50 civarında oluyordu böyle yapınca. Denemek lazım yine de. Onun dışında bir eksi görmedim hız ve indirme değerlerinde.

Bende önceden Ethernet ile bağlıyordum 17 ping geliyordu şuan hala 17 ping geliyor sanırım bir sorun yok o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı