Usb üzerinden çalışabilen windows 8

USB Belleği videodaki gibi hazırladım herşey tamam ama, bilgisayarı hazırladığım USB ile başlattığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.

s033p.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çalışıyor buda ekran görüntüsü . Bazı adımları atlamış veya hatalı yapmış olabilirsin bu yüzden dosylarını kontrol et veya tekrar bu işlemi başlatabilirsin.
s036p.png

- - - Güncellendi - - -

Boot dosyasını atamayı unutmuş olmalısın tahminime göre bu işlemi yapmamış olabilirmisiniz
s03jp.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çalışıyor buda ekran görüntüsü . Bazı adımları atlamış veya hatalı yapmış olabilirsin bu yüzden dosylarını kontrol et veya tekrar bu işlemi başlatabilirsin.
s036p.png

- - - Güncellendi - - -

Boot dosyasını atamayı unutmuş olmalısın tahminime göre bu işlemi yapmamış olabilirmisiniz
s03jp.png

2. Resimdekini zaten yazdım. :( Ama olmuyor.

Sorun windows 8 iso dosyanda olabilir .İso dosyası bozulmuş veya içinde oynanılmışta olabilir.

- - - Güncellendi - - -

İngilizcesi : the boot configuration data for your pc is missing or contains errors. You'll need to use the recovery tools on your installation media. if you don't have any installation media (like a disk or usb device),contact your system administrator or pc manufacturer.

Türkçesi : pc için önyükleme yapılandırma verileri eksik veya hataları içerir.
Eğer yükleme medyasında kurtarma araçları kullanmak gerekir. Herhangi bir yükleme medyasından (bir disk veya usb cihazı gibi) yoksa, sistem yöneticiniz ya da bilgisayar üreticisine başvurun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı