Daha fazla
Olur.
AV indiremiyorum diye konu niye açmıyorsunuz o zaman? Asıl sorunu çözmeden farklı soru soruyorsunuz.AV’yi indirebilsem konu açmam.
Hem de kralı olur eğer virüsün yeteneği varsa.Bilgisayarıma taktığım harici disk ya da USB virüslenebilir mi? Yedeklemek istediğim dosyaları diske yedekledikten sonra format atınca tekrara aynı dosyaları yüklesem tekrar bilgisayar virüslü mü olur?
Bence sen şunu dene.En son format atacağım işte. Servise yollayacağım termal macın falan için. Döndükten sonra flash alıp atacağım artık.
Zaten bu konu ile ilgili 2 konu açtım. Ben soru sormadım oradaki kişiye cevap olarak yazdım bunu.AV indiremiyorum diye konu niye açmıyorsunuz o zaman? Asıl sorunu çözmeden farklı soru soruyorsunuz.
"USB üzerinden takılan donanımlara virüs yayılır mı?"Ben soru sormadım oradaki kişiye cevap olarak yazdım bunu.
Açtınız da niye devam etmediniz?Zaten bu konu ile ilgili 2 konu açtım.
Hocam çünkü format atma kararı verdim. Zaten 2 yıldır format atmadım 2 işi birden halleşeyim dedim.O ilk mesajda da şundan dolayı öyle yazdım. USB’yi taktıktan sonra virüs kapacak ya USB. Ondan sonra tekrardan USB’yi dosya yüklemek için taktığımda PC virüs kapar mı onu öğrenmeye çalıştım."USB üzerinden takılan donanımlara virüs yayılır mı?"
Bu başlık sizin değil mi? Konuya yazılan ilk mesajı siz yazmadınız mı? Yazdıysanız benim de ilk cevabım sizeydi zaten.
Açtınız da niye devam etmediniz?
İstenenler niye verilmiyor?Kaspersky kurulmuyor
Antivirüsü kurma uygulamasına tıkladığımda ekranda hiçbir şey olmuyor. Uyarı mesajı falan da çıkmıyor. Nasıl kurabilirim?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.