USB vantilatör işlemciye ekran kartına zarar verir mi?

tarikk78

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kullandığım Ürün

Ekran kartım (GT 1030 fansız model) sistem yoran detaylı oyunlarda 80-83 derece civarlarında dolanıyor diye böyle bir ürün kullanmak istiyorum sizce zararı olur mu?

Kasanın kapağını açıp koydum ekran kartına bakacak şekilde etkili oldu 65 derecelere kadar düşürdü ancak kafama takıldı doğrudan hava üflemesi sıkıntı yaratır mı acaba diye bir sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım Ürün

Ekran kartım (GT 1030 fansız model) sistem yoran detaylı oyunlarda 80-83 derece civarlarında dolanıyor diye böyle bir ürün kullanmak istiyorum sizce zararı olur mu?

Kasanın kapağını açıp koydum ekran kartına bakacak şekilde etkili oldu 65 derecelere kadar düşürdü ancak kafama takıldı doğrudan hava üflemesi sıkıntı yaratır mı acaba diye bir sormak istedim.

İhtimalen onun verdiği havadan değil kasayı açtığınız için sıcaklıklar düştü. Onun yerine kasa fanı alıp plastik kelepçe ile sabitleyebilirsin hem daha güvenli hem daha etkili olur.

Yok hayır kapak açıkkende denedim vantilatörü çalıştırmadan; 82-83'lerden 78-79'lara kadar geriledi sadece.

Bende işe yarayacağını düşünmüyorum ancak madem düşürdüğünü söylüyorsunuz, o zaman kullanabilirsiniz bir zarar vermez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı