USB Wi-Fi adaptörü düşük hız veriyor

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ürün resmini koyacağım, markasını bilmiyorum. Modem ile bilgisayar arasında yaklaşık 15 metre ve 1 duvar var. Wi-Fi 1 diş çekiyor ve Speedtest bile yapamıyorum neredeyse. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı?

802.11-n-Wlan-Driver.jpg

USB Dongle ile alakalı bir durum. Noname ucuz bir ürün ise sıkıntı yaşatması normal.
Bunlara bakabilirsiniz:

USB Dongle ile alakalı bir durum. Noname ucuz bir ürün ise sıkıntı yaşatması normal.
Bunlara bakabilirsiniz:

Bütçeyi çok aşıyor, 200TL altı ürünlere bakıyorum fakat pek verimli değiller gibi. Mecbur kalırsam kablo bağlantısı yapacağım.

Bütçeyi çok aşıyor, 200TL altı ürünlere bakıyorum fakat pek verimli değiller gibi. Mecbur kalırsam kablo bağlantısı yapacağım.
Eğer kablo çekme şansınız varsa benim gibi direkt olarak RJ45 kablo çekin. Duvardan modeme bağladığınız kabloyu diyorum. 20 Metresi 5 TL idi burda. 5 TL'ye de iki ucuna RJ45 Jack çaktırdım. Bir ucunu duvara bir ucunu modeme taktım. Hız kaybı 0. Ping, bağlantı hatası 0. Zaten hata beklemek mantıksız. Modem kasanın yanında duruyor şuan.
USB adaptörlerin hepsi benzer, hiç biri istediğiniz verimi veremez. Dediğim kartlar bütçeyi aşıyorsa anlattığım gibi kablo çekin. Ethernet kablosu değil, yani modemden PC'ye değil; duvardan modeme çekeceksiniz. 2 telli ince bir kablo. Hazırları internette var ama ben elektrikçiye istediğiniz ölçüde kestirmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı