USB Windows 10 boot ekranı gelmiyor

whereisluigi

Hectopat
Windows 10'u ISO olarak kendi sitesinden indirdim. Rufus programı ile GPT seçili olarak USB belleğe yazdırdım, sonra F11 ile belleğe tıkladım. Boot ekranıni bir 15 dk bekledim fakat gelmedi. Ekran böyle oldu, nerede yanlış yaptım acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20211228_010530.jpg
    IMG_20211228_010530.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 228
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de boot menüsünde USB bellek en üstte mi olmalı? MBR olarak deneyeceğim teşekkürler

En üste almak sistemin hangi cihazdan başlatılacağına kara vermesine yardımcı olur.
En üsteki cihaz mevcut değilse; bir sonrakinden devam edecek şekilde ilerler.
Bizim için en üste olması mantıklı olur.
İşletim sistemi kurulumu bittikten sonra, sistemin kurulu olduğu sürücüyü yukarı almak daha mantıklı olur. (Böylece sistem açılırken gecikme yaşamayalım.)

En üste almak sistemin hangi cihazdan başlatılacağına kara vermesine yardımcı olur.
En üsteki cihaz mevcut değilse; bir sonrakinden devam edecek şekilde ilerler.
Bizim için en üste olması mantıklı olur.
İşletim sistemi kurulumu bittikten sonra, sistemin kurulu olduğu sürücüyü yukarı almak daha mantıklı olur. (Böylece sistem açılırken gecikme yaşamayalım.)
Hocam şimdi mbr olarak yazdırdım harddiskte oldu kurulum ekranı geliyor. Şimdi hddyi çıkardım SSD vardı elimde ona kurayım dedim bilgisayar açılıyor sadece sol üstte tire yanıp sonuyor PC biosa bile girmiyor bunu nasıl cozebilirim

Hocam şimdi MBR olarak yazdırdım hard diskte oldu kurulum ekranı geliyor. Şimdi HDD'yi çıkardım SSD vardı elimde ona kurayım dedim bilgisayar açılıyor sadece sol üstte tire yanıp sonuyor PC BIOS'a bile girmiyor bunu nasıl cozebilirim?

Sistemi hiçbir sürücü bağlı değilken USB hariç sistemi çalıştırın.
Kurulum ekranı geldiğinde, SSD sisteme dahil etmeyi deneyiniz.
BIOS giremiyorsanız BIOS sıfırlamayı (pil çıkarma, CMOS pin kısa devre yapmak gibi) deneyebilirsiniz.

BIOS giremiyorsanız BIOS sıfırlamayı (pil çıkarma, CMOS pin kısa devre yapmak gibi) deneyebilirsin

BIOS giremiyorsanız BIOS sıfırlamayı (pil çıkarma, CMOS pin kısa devre yapmak gibi) deneyebilirsiniz.
Hocam çözdüm biosa girdim ssdyi başa aldım daha sonra saveledim o sırada tekrar başlarken boot menusu için f11 spamladim usbyi seçtim ve oldu ohh bee. Sağolun hocam yardımlarınız için iyi geceler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı