USB'de kalıcı olarak kurulabilecek Linux sürümleri tavsiyesi

Bedirhan6663

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim yaklaşık 7GB bir flashım var. Bilgisayara 2 tane flash takacağım. Birinde sizin önereceğiniz Linux, diğeri boş olacak. Bilgisayar'ı dolu olan flash'dan başlatıp boş olana sizin önereceğiniz sürümü kuracağım. Bunu daha önce Linux Mint ile deneyerek yapmıştım fakat olmamıştı çünkü kurulum sonrası 15 GB. Ben bunu sonradan öğrendim. Kali Linux'un 2019'dan kalma bir light sürümü var. İçindeki toollar falan az. O sürüm kurulum sonrası kaç GB yer kaplar bilgisi olan var mı? Ayrıca dediğim gibi 2 flash takarak yapılan normal kurulum işlemleri (işletim sisteminin Live olmayan versiyonu ama Live olarak çalıştıracağım) bir sorun çıkartır mı? Ayrıca sizin bildiğiniz bir Linux sürümü (7 GB'lık USB'ye kurabileceğim) var mı? Şunun cevabını öncelikli verirseniz sevinirim: Kali Linux Light kurulum sonrası kaç GB? Kali Linux demiyorum Kali Linux Light diyorum onu dikkate alın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…