USB'de kullanmak için Linux dağıtımı önerisi

rusya

Hectopat
Daha fazla  
16 GB harici belleğim var. Şu an halihazırda Peppermint OS kurulu ancak hata vermeye başladı. Tasarımı vesaire çok hoşuma gitmemişti ben de hatayla uğraşmaktansa yeni bir dağıtım kullanmak istedim. Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB harici belleğim var. Şu an halihazırda Peppermint OS kurulu ancak hata vermeye başladı. Tasarımı vesaire çok hoşuma gitmemişti ben de hatayla uğraşmaktansa yeni bir dağıtım kullanmak istedim. Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. İyi Sosyaller.

Herhangi bir dağıtımı live olarak kullanabilirsin veya kurabilirsin. Her sistemde çalışan bir şey istiyorsan AntiX'e bakabilirsin. Güzel gözüksün her sistemde tam performans çalışmasa da olur dersen Tailsos'a bakabilirsin. Tailsos USB'de çalışsın diye üretilmiş bir işletim sistemi direkt bu arada.

Herhangi bir dağıtımı live olarak kullanabilirsin veya kurabilirsin. Her sistemde çalışan bir şey istiyorsan AntiX'e bakabilirsin. Güzel gözüksün her sistemde tam performans çalışmasa da olur dersen Tailsos'a bakabilirsin. Tailsos USB'de çalışsın diye üretilmiş bir işletim sistemi direkt bu arada.

Sağ olun. Kime sorsam Mint Xfce falan diyordu. Önerilerinizi inceleyeceğim.

Konuyu okuyan olursa diye fikirlerimi söylemek istiyorum. antiX yükledim. Basit bir arayüzü var kullanışlıda ancak Zapret veya WARP gibi araçları kullanamadım. Systemd bulunmadığı gerekçesiyle araçlar çalışmadı. Eğer sizde böyle araçları kullanacaksanız antiX kullanmayın. Sorunun çaresi var mı bilmiyorum. Tailsos deneyeceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı