Bilgisayarda Deep'in işletim sistemi kurulu. Windowsa geçmek için uğraşıyorum ama bilgisayar USB'yi bootlamiyor. Windows 10 Rufus ve Microsoft Creation Tool ile USB'ye kurdum olmadı. Şu anda Rufus ile Windows 8.1 yükledim onda da olmuyor. Tüm USB portlarını denedim. Secure Boot açık kapalı denedim. Fast Boot açık kapalı denedim. Grubdan kod ile bootlamayi denedim.
Ayrıca legacy OS seçeneğini açarsam bootlarken 1px inceliğinde büyük bir dikdörtgen çıkıyor ve kapanıyor. Alttaki görselden USB'ye enterlarsam hiçbir şey olmuyor. USB başka bilgisayarda çalışıyor.
Linux'ta Rufus çalışmaz. Linux üzerinde Rufus'la yazamazsın. Sonradan baktım da Windows üzerinden yazıyorsanız balenaetcher Linux üzerinden yazıyorsanız ventoy deneyebilirsiniz.
Linux'ta Rufus çalışmaz. Linux üzerinde Rufus'la yazamazsın. Sonradan baktım da Windows üzerinden yazıyorsanız balenaetcher Linux üzerinden yazıyorsanız ventoy deneyebilirsiniz.
Teşekkürler arkadaşlar bilgisayar artık USB'yi bootluyor. 64 Bit ISO indireceğim 32 Bit kurulmadı. Teşekkürler.
Evet 64bit kurdum. Teşekkürler tekrardan hepinize.