Çözüldü USB'den Boot edemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bajosi

Megapat
Katılım
21 Şubat 2016
Mesajlar
166
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Bilgisayarda Deep'in işletim sistemi kurulu. Windowsa geçmek için uğraşıyorum ama bilgisayar USB'yi bootlamiyor. Windows 10 Rufus ve Microsoft Creation Tool ile USB'ye kurdum olmadı. Şu anda Rufus ile Windows 8.1 yükledim onda da olmuyor. Tüm USB portlarını denedim. Secure Boot açık kapalı denedim. Fast Boot açık kapalı denedim. Grubdan kod ile bootlamayi denedim.
Ayrıca legacy OS seçeneğini açarsam bootlarken 1px inceliğinde büyük bir dikdörtgen çıkıyor ve kapanıyor. Alttaki görselden USB'ye enterlarsam hiçbir şey olmuyor. USB başka bilgisayarda çalışıyor.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210129-232634_Video Player.jpg
    Screenshot_20210129-232634_Video Player.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 86
Çözüm
Linux'ta Rufus çalışmaz. Linux üzerinde Rufus'la yazamazsın. Sonradan baktım da Windows üzerinden yazıyorsanız balenaetcher Linux üzerinden yazıyorsanız ventoy deneyebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı