USB'den Boot edince Windows logosunda kalıyor

Falsey

Kilopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
3.517
Makaleler
2
Çözümler
27
Windows 10'un sıfırlama yerinden sıfırladım. İşlem bitince klavye ve mouse çalışmasına rağmen bir şey yapmıyordu. Ben de Rufus ile Windows 8.1 kurmaya karar verdim. USB ile Boot ettiğimde Windows logosu kalıyor. Aşağıda dönen simge de yok. Ne yapmam gerek?
 
Hmmm BIOS git Boot git oradan USB'yi seç.
 
USB format esnasında devreden çıkar mı acaba tam bilgim yok ama araştırabilirsiniz. En önce flash bellek hızı ve durumu uygun olmalı, sağlam bir ISO ile bootable yapmalısınız. Bir araştırın derim.
16GB Az kullanılmış SanDisk ile yaptım. ISO'yu Microsoft'tan indirdim ve Rufus ile MBR olarak yazdırdım. Ama çözemedim gitti.
Hmmm BIOS git Boot git oradan USB'yi seç.
Zaten USB seçili.
 
16 GB az kullanılmış SanDisk ile yaptım. ISO'yu Microsoft'tan indirdim ve Rufus ile MBR olarak yazdırdım. Ama çözemedim gitti.

Zaten USB seçili.

ISO'yu yeniden indir büyük ihttimal olacak ISO bozulmuş olabilir.
Bir de UEFI olarak yazdır PC destekliyorsa.
 
ISO'yu yeniden indir büyük ihttimal olacak ISO bozulmuş olabilir.
Bir de UEFI olarak yazdır PC destekliyorsa.
Galiba desteklemiyor çünkü anakartı eski ve BIOS menüsüde eski gözüküyor 1984-2007 Award Software
Farklı soket falan deneyin, Windows logosu ekranında takılmasının USB dışında da çok nedeni olabilir. Halihazırda çalışan bir PC miydi? Değerlendirim hepsini, tek tek araştırın
Evet çalışıyordu. USB 2.0 ve 3.0 denedim yine olmadı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı