USB'den boot sorunsuz, diskten kernel panic hatası

Slhoglu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Düzce
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar az önce chameleon bootloader'ı disk'e yükledim, boot ekranı geliyor. Mavericks olan disk'i seçiyorum. Hemen kernel panic veriyor ama usb de yüklü olan chameleon ile sistem açılıyor.:mad:

Diski baslatırken -v komutunu kullan ve neden dolayı kernal panic aldınığını gör. Dependency sanırsam onun üstünde yazıyor. Eğer kextten dolayı ise ve orda gözüküyorsa; Usbden tekrar kurulumu aç ve internetten kext silme diye arat. Oradaki işlemi uygula. Sistemi tekrardan diskten aç bu sefer -f komutu ile.

Unibeats ile kurarsanız ekran için kexte gerek yok. Sanırım HD3000 var sizde de. İmzadaki resime tıklarsanız orada anlatım mevcut.

Denemekten başka çare yok. Ben ağustos ayından bu yana birçok denemem oldu. SOn 10-12 günde en az 15 kez yüklemişimdir mavericksi. Her birinde ufak bir sorun çıkıyor sil baştan sonra :)

Mesela bootloaderi düzgün değildi ve açılmıyordu. En başlarda boot0 hatası alıyordum. Ardından herşey tamam ekran için kextlerde sorun çıkıyordu veya kablosuzda, touchpad sorun çıkarıyordu, yani çalışmıyordu falan filan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı