@adem1903 konuyu açtıktan 30dk sonra bitti işlem. Yaklaşık 4 saat falan sürdü.
@IRCplus hızlı biçimlendirmede sıkıntı yoktu, sorunum belli dosya olunca 2-4 GB dosya olsa da USB takınca USB güvenli çıkarma sağ tık yapınca 5 saniye sonra gelmesi, USB çıkarınca geç çıkarması ve USB içine girince 2 saniye falan geç yükleniyordu. BIOS'a girince içinde dosya varsa BIOS geç açılıyordu veya boot geç ediyordu bundan dolayı yavaş biçimlendirme ile kurtarabilirim dedim.
@Skorpi iptallerden dolayı söylediğim problemler olmuştu çok uzun sürüyor diye birkaç gün sonra kafama takılınca beklemek istedim belki düzelir düşünmüştüm.
@Veli1026 vallaha reis ben zaten yavaş biçimlendirmenin uzun sürdüğünü biliyordum da bu kadar sürer miydi dedim konuda düzgün okusan ne demek istediğimi anlardın. Başlığı bakarak yazdıysan başlık yavaş biçimlendirme uzun sürüyor demiştim yani tik kaldırarak demeye çalıştım değişmiş moderatör.
@adem1903 boyut hariç diğer performans bilgileri algılayamadı, SSD'di görüyor sağlığı ve sıcaklığı fakar USB belleği anlayamadı sanırım öyle destek olmadığı için olabilir.
Eki Görüntüle 1379468
Eki Görüntüle 1379474