Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma USB'siz format atmak istiyorum. Nedeni ise System32 hatasi vermesi, System 32 düzgün çalışmıyor eğer USB'siz format atarsam bu sorun düzelir mi?
Bu komudu yazamıyorum çünkü yöneticilik istiyor, System calismadgindan dolayi yöneticilik olmuyor PC'yi sıfırlamak istedim oda basıyorum donuyor mecbur usb ile format atmak zorunda kalacağım ama 30 günlük deneme süresi var benimki orijinaldi ama kaçaktı en iyisi USB'li format.
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma USB'siz format atmak istiyorum. Nedeni ise System32 hatasi vermesi, System 32 düzgün çalışmıyor eğer USB'siz format atarsam bu sorun düzelir mi?
PC girebiliyorsan,
Take ownership “sahiplik al” reg indir.
Bunu kur, System 32 sag tık yaparak sahiplik al.
Bir ISO kabıbından NTLite vs ile bagla, oradan System 32 kopyala, ya da Windows gezginle ISO aç. Kopyala.
PC'nin System 32'nin adını “system 32 OLD” vs degiştirebilirsen degistir.
Kopyaladıgın System 32'yi PC'ye yapıstır.
Restart yap.
Açılınca OLD olanı sil vs
Yapabilirsen boyle yaparsın.
Ya da önemli dosyalarını yedekle, bas
Formatı.
Sistemde hangi Windows ve sürüm varsa,
Onun aynı Windows ve sürüm ISO kullan.
USB'li temiz format her zaman daha iyidir. PC'nin kendinden yüklediği Windows'ta sorunlar yaşaman kaçınılmaz. Ya da harici başka bir disk kullanarak da deneyebilirsin.
USB'li temiz format her zaman daha iyidir. PC'nin kendinden yüklediği Windows'ta sorunlar yaşaman kaçınılmaz. Ya da harici başka bir disk kullanarak da deneyebilirsin.